jueves, 8 de mayo de 2014

casal d'estiu a la Mussara

Aquest estiu a l'associació la Mussara serà ben diferent i divertit tenim diferents ofertes per infants i joves perquè es diverteixin, facin amics, comparteixin aventures, aprenguin valors etc..


Pre-casal d'estiu: durant la jornada intensiva de l'escola, l'esplai ofereix activitats per cobrir l'horari escolar. Els infants podran berenar , fer els deures amb el suport de les monitores i podran jugar i fer sortides als parcs.

l'horari és de 15 a 16:30.

Casal d'estiu: per infants d'entre 3 a 12 anys, del 25 de juny al 1 d'agost faran moltes activitats on podran conèixer a la Mafalda i als seus amics.

Els infants aniran a la platja, a la piscina, a sortides sorprenents de tot el dia, faran tallers i un munt de jocs. ben aviat posarem més informació perquè no tingueu cap dubte!

Els horaris seran de matí i tarda amb opció de menjador i es realitzarà a les escoles llibertat i Joan Llongueras.

Casal de joves: aventura urbana. Per adolescents i joves de 13 a 17 anys. Un casal que té dos parts diferenciades, una la més lúdica on faran sortides, dinàmiques, manualitats, esports etc.. i la part d'estudi, on podran estudiar per aquelles assignatures que hagin de recuperar o reforçar .

No hay comentarios:

Publicar un comentario