La cuina italiana reflexa la diversitat cultural de les regions i de la seva història. La cuina del centre i sud d'Itàlia, s'inclou dintre de l'anomenada gastronomia mediterrània i es practica en tot el món.
Els plats més coneguts de la gastronomia italiana són la pizza, la pasta i el cafè, però cohexisteixen amb abundants aromes i sabors del mediterrani. És una cuina amb fort caràcter tradicional, molt sectoritzada per regions i hereva de llarges tradicions, que ha sabut perpetuar receptes antigues.
Des de la associació la Mussara animem a conèixer aquest ventall de sabors amb un taller de cuina italiana.
Durant les sesions es prepararan:
1. Spaghetti a la carbonara + spaghetti
a l'amatriciana.
2. Parmigiana di melanzane.
3. Risoto a la milanese.
4. Lasagne a la bolognese.
5. Tiramisu.
2. Parmigiana di melanzane.
3. Risoto a la milanese.
4. Lasagne a la bolognese.
5. Tiramisu.
Últim dia d'inscripció el divendres 8 de març
BON PROFIT!
No hay comentarios:
Publicar un comentario