La Mussara és una associació sense anim de lucre, laica i apartidista, dedicada a l'educació en el temps lliure de infants, joves i adults, basada majoritàriament en el treball voluntari des seus associats i col·laboradors.
miércoles, 31 de marzo de 2010
tallers per llapar-se els dits!!
Proposem dos tallers culinaris per joves i adults on podrem aprendre a:
* cuinar diferents plats d'arreu del món, econòmics i sans. * postres variats, vistosos i molt bons
Les inscripcions són limitades i comencen el dia 6 d'abril.
Taller de cuina. Dies del dijous 15 de abril al dijous 17 juny, horaris de 10h a 12h del mati. Grup màxim de persones 10. Coses que cal porta. Devantal, taula per tallar, ganivet.
Programació del taller. Treballarem els plats principals com son: La pasta , el arros , la verdura i llegum . La carn , el peix , i els ous . La fruita i els postres.
La primera part del taller es farà una esplicació del producte i del plat que farem .
Teniu que ser puntuals . Cal portar el cabell recollit en cas de tenir-ho llarg.
Taller de dolços. Dies del dimarts 13 de abril al dijous 15 juny, horaris de 19h a 21h de la tarde . Grup màxim de persones 10. Coses que cal porta. Davantal.
Programació del taller. Treballarem les masses esponjoses . Les masses ensucrades. Postres de cullera. Postres amb fruita. Pastissos.
La primera part del taller es farà una explicació del producte i del postre que farem . El taller s’adaptarà a les necessitats dels participants . Teniu que ser puntuals . Cal portar el cabell recollit en cas de tenir-ho llarg.
Taller de cuina.
ResponderEliminarDies del dijous 15 de abril al dijous 17 juny, horaris de 10h a 12h del mati.
Grup màxim de persones 10.
Coses que cal porta.
Devantal, taula per tallar, ganivet.
Programació del taller.
Treballarem els plats principals com son:
La pasta , el arros , la verdura i llegum .
La carn , el peix , i els ous .
La fruita i els postres.
La primera part del taller es farà una esplicació del producte i del plat que farem .
Teniu que ser puntuals .
Cal portar el cabell recollit en cas de tenir-ho llarg.
Taller de dolços.
ResponderEliminarDies del dimarts 13 de abril al dijous 15 juny, horaris de 19h a 21h de la tarde .
Grup màxim de persones 10.
Coses que cal porta.
Davantal.
Programació del taller.
Treballarem les masses esponjoses .
Les masses ensucrades.
Postres de cullera.
Postres amb fruita.
Pastissos.
La primera part del taller es farà una explicació del producte i del postre que farem .
El taller s’adaptarà a les necessitats dels participants .
Teniu que ser puntuals .
Cal portar el cabell recollit en cas de tenir-ho llarg.