lunes, 16 de junio de 2014

Concert del festival-online la Mussara. Fi de temparoada.

El passat divendres dia 13 de juny varem tancar la  1ª edició del Festival musical on line la Mussara amb un concert a les festes del barri de Sant Crist (Badalona). 

Van participar cantautors que ens van visitar als nostres programes entre els quals van estar Lara Yf, Xarxa Road (Sara Castro i Nestor Utande), Marti Ruiz, Jose Moral Velazquez (Jose Rellerta), Jose Luis Lozano, PREBE i  Victor Arenas Velasco.
El concert va ser presentat per Carolina Puche Andres al costat de la col·laboració de Ruben Martinez Navarro i de Jonatan Botello en la coordinació. Victor Cusso i Oscar Soriano es van encarregar del so.


Des de l'associació valorem molt possitivament el treball en xarxa entre l'associació de veins del barri i la nostre entitat, creant així espais compartits de cultura musical i  juvenil.
Prèviament al concert de festival és van realitzar un concert d'havaneres amb sopar popular, i ells van donar peu a un canvi radical musicalment parlant, al Festival on line la Mussara, on diferents estils van apareixer sobre l'esenari a mans dels cantautors. Estils com el pop, l'indi, rumba-pop, R&B, etc.
Una gran nit a recordar per tot l'equip del festival i de la mussara,  Esperem poder repetir la experiència próxima temporada.
 

Moltes gràcies a tots els artistes que van col·laborar en la nostra 1ª edició, i també aquells que no van poder  acudir a la cita: Javi Jareño Sánchez, Antoni Garcia, Kike Ubieto, Dani Cargol de mar Cantautor i Mateolika Punk.






No hay comentarios:

Publicar un comentario