jueves, 6 de marzo de 2014

dia 7, dia de la dona a la Mussara

El pròxim 7 de març, A les 19:00h amb motiu del dia de la dona treballadora, l'Associació la Mussara realitzaràun acte molt especial:

 A les 19h: video forum: dones i treball, a carrec dels nostres amics  MPDL.

A la 20H:presentació del llibre: Desconocidas i Fascinantes.

En Aquest llibre trobaràs 63 minibiografíes de dones que en algun moment de les seves vides han tingut relacions afectives amb altres dones i que ens descobreixen a persones desconegudes, fascinants, agosarades, extravagants, creadores, rebels i precursores en molts casos. Els assoliments que van aconseguir han quedat ocults per la seva condició de dones i de lesbianes, bisexuals o transexuals. I en alguns casos per desafiar les estrictes normes del gènere. Per això, l'oportunitat de descobrir-les en una mateixa publicació converteix aquest llibre en un exercici de visibilització que moltes d'aquestes Desconegudes & Fascinants no van poder desenvolupar —ni tan sols imaginar— per culpa de les lleis, la religió, la medicina o la pressió social.


A la presentació podem comptar amb dues de les autores, Carrie Romero i Ana satchi, a qui podrem preguntar sobre l'origen del llibre, les dificultats que s'han trobat, com ha estat la reacció de la gent etc.

UN cop acabada la presentació farem un sopar a preus populars on podrem seguir parlant del llibre i d'altres qüestions.


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario