jueves, 17 de octubre de 2013

La festa de l'esplai. Tot un ÉXIT!!

El passat dia 12 d'octubre L'esplai estava amb la seva festa més important, la d'inici de curs!!

Durant tot el matí els monitors van estar a la plaça 15 de juny del barri de sant crist per posar maco el parc, preparar els jocs, i assajar el teatre. Hi haguera molts nervis, doncs, no sabíem si sortiria tan bé com esperàvem... però ben aviat nens i nenes de tot el barri es van apropar a veure que fèiem, i ens van ajudar a inflar globus i fer els últims detalls perquè estigués tot apunt.

A les 16:30 de la tarda ja hi havia un munt de gent esperant que donguéssim "tret de sortida" de la gran festassa, i quan es va donar, les rialles, somriures i trapelleries van omplir la plaça.

Primer es van fer els jocs de pistes, amb una habitació, misteriosa, bosses enigmàtiques, aventures en una cova que sortia d'un tobogan, pistas tatuades de diferents colors, lladres que no podien fer soroll i un missatge secret. Els infants i joves un cop fetes totes les proves eren ja uns detectius professionals que es mereixien una tassa de xocolata calenta.

Per acabar, el teatre va ser d'allò més divertit amb el protagonista James Hold i els seus amics: el científic boig, les bessones magues, la pantera rosa i el "Hombre de negro" i entre tots van trobar l' Esquirol perdut, que va agafar el "malo maloso" que de ben segur que el tornarem a trobar més d'un dissabte a la tarda.

Moltes gràcies a tots aquells que vau venir  a gaudir d'aquest dia tan especial al nostre costat!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario