miércoles, 26 de octubre de 2011

festa inici de curs Esplai 2011


El passat 8 d'octubre es va realitzar la tradicional festa d'inici de curs de l'esplai Esquirol.

Per començar la festa, es va despertar al veïnat a toc de tambors, gracies al grup de percussió del casal de joves Demasiats, que voluntariament van donar ritme a la primer hora de la tarda.

Els jocs van ser la segona part de la festa, van haver una gran varietat, passant per els mes tradicionals com el d'afeitar globus, fins els mes moderns, com passar per un tobogan enganxat a un tunel i acabat en una tenda de campanya on hi havia un tresor... en resum, hi havia jocs  per totes les edats, i gustos.
Els jocs van ser esgotadors, aixi que un grup de mares i amigues de l'esplai voluntaries, van preparar un berenar per donar-nos energia, Xocolata amb pinxos de  fruita!!, per la nostra sorpresa el que primer es va acabar, va ser la fruita! es que sucada amb xocolata està boníssima!

Per acabar la festa una gran sorpresa, van venir el Asterix i l'Obelix amb els seus amics a oferir-nos un espectacle de teatre músical, i tota la plaça va ballar, saltar i riure.

Tota aquesta festa tan fantàstica, va ser possible gracies a molts voluntaris i voluntàries com a mares i pares de l'esplai, socis i sòcies de la Mussara,  i amics i amigues de l'entitat i el grup de percussió de Demasiats.

A tots i totes, l'equip de monitors i monitores, els hi    volem donar les gracies, per fer possible aquesta diada.







No hay comentarios:

Publicar un comentario