miércoles, 1 de diciembre de 2010

La mussara es fa sentir.

Hola a tots i totes, socis/es, amics i amigues de la Mussara.

Com sabeu el nom de les entitats s'esta escoltant força en els mitjans de comunicació. Estem parlant mensualmet amb nines Ruses. un programa molt interessant on les entitats de Badalona podem dir molt. avuí per exemple la Mercè a les 20h participarà a una taula rodona de dones, que és fa dos cosps al més per parlar sobre temes d'actualitat, avuí sobre la sida.
http://www.rcb.cat/nines

També van fer no fa gaire una entrevista a Vitor des de Catalunya radio i tv3

A més de la radio, també estem sortin a la prensa escrita, com en el nou diari de Badalona i en el punt. seguidament hi ha una direcció adjunta del punt digital on la Mussara i altres entitats van fer una queixa de les administracions:

http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/334628-els-deutes-de-lajuntament-ofeguen-les-entitats-juvenils.html

També hem sortit a televisió de Badalona demanant voluntaris.

Finalment informar-vos que el divendres la mussara, el caja i la rotllana faràn un cara a cara amb el regidor de joventut que s'emitirà el dilluns en el programa nines russes.





os animem a que seguiu el nostre dia dia, feu propostes, ens critiqueu ( constructivament) i ens seguiu animant per intentar canviar una mica les coses.

fins aviat i salutuacions .
Mercè Garcia

No hay comentarios:

Publicar un comentario