martes, 23 de marzo de 2010

Jornada: dies de reflexió



Els dies 1,2 i 3, vem voler fer uns dies de reflexió sobre el dia de la dona, i poder així donar més significat i sentit al dia 8, dia internacional de la Dona.

El dia 1, es va iniciar la jornada amb una exposició. Durant un més tindrem exposat el conte "la cenicienta que no queria comer perdices" un conte que ens fa pensar a tots i a totes sobre el que podem deixar de fer per nosaltres mateixos, per només dedicarnos a fer feliç a l'altre persona.

El dia dos, va veir Sandra de dones de revolta Global a explicar-nos qué es el dia de la dona, des de quan és celebra i quin volem que sigui el futur sobre aquest tema. és va poder er un debat molt interesant entre els participants.

Com a traca final, el dia 3 , es van fer diferents actes.
Tot va començar amb una xerrada, on dues mossos d'escuadra van esplicar el procediment que s'ha de fer quan hi ha un maltracte de tipus sexista.
Seguidament va fer una ponencia Alejandra Raiza Diaz, una noia mexicana, psicologa i antropologa. Ens va explicar diferents moviments de dones a llatino-america i diferents formes d'organitzar-se, sobretot en elmoviment de dones zapatistes.

La Jornada va acabar amb una actuació mussical de Olga i Mariona dos grans artistes que ens van cantar temes reivindicatius! Finalment van participar esporadics del públic.


En definitiva, van ser unes jornades on es va reflexionar sobre la dona, els seus drets i la desigualtat que encara s'esta rebent.






No hay comentarios:

Publicar un comentario