miércoles, 28 de octubre de 2009

l'altre cara de la castanyada

L’ALTRE CARA DE LA CASTANYADA


Ha arribat la tardor i amb ella un munt de tradicions populars entre la més coneguda, la castanyada. La llar de foc, el color marró, la família, el record, els carrers de flaire fumejant i les trobades es representen en un día de gran festivitat que tanca el mes d’octubre.

L’ associació la Mussara, una associació on nens, joves i adults d’arreu del món conparteixen un mateix espai, dia rere dia, fomentant l’educació en valors, la participació i el coneixement mutu, es vesteix de tardor en una diada conjunta on tots seran els protagonistes d’aquesta costum catalana.

La activitat s’inicia a partir de les 17.30 de la tarda on els infants realitzaran jocs tradicionals i danses relacionades amb la castanyada, Tot seguit, a les 18:45h, una obra de titelles escenificada per ells mateixos, on pares, joves i adults estan convidats mentre menjen castanyes, boniatos i panellets.

Un cop finalitzades les titelles, els grups d’adults que durant la setmana aprenen català i castellà ens explicaràn tradicions i contes de tardor dels seus països d’origen, fent així una castanyada diferent .

Per acabar , els joves del casal ompliran de musica aquesta trobada amb una actuació de hip - hop del grup Badarap i un unplagged a càrrec d’un artista convidat, Marc Dorian.

S’espera una jornada participativa, oberta i representativa a la diversitat del barri en un caire tradicional català.

1 comentario:

  1. hola som els alumnes de català, volem invitar-vos a que vingueu a la festa, ens ho passarem molt bè. fns el divendres

    os esperem!!!!!

    ResponderEliminar