jueves, 3 de septiembre de 2009

nota de premsa: casal d'estiu de l'esplai Esquirol 2009

L’espai Esquirol comença el casal d’estiu amb la solidaritat dels comerciants del barri

Com cada any l’esplai Esquirol, pertanyent a la coneguda Associació La Mussara, ha iniciat el casal d’estiu. Però aquesta temporada ha comptat amb l’ajuda de l’Associació de Comerciants del barri de Sant Crist de Can Cabanyes.

Durant 30 dies el casal d’estiu dona la possibilitat als pares i mares del barri fer compatibles les seves jornades laborals amb les vacances escolars dels seus fills i filles; donant a aquests una alternativa engrescadora i refrescant en un context educatiu de creació, experimentació i d’interrelació amb altres infants.

Dins del projecte de casal d’estiu, l’Esplai Esquirol ofereix el servei de menjador. I ha sigut en aquest espai on l’Associació de Comerciants del barri de Sant Crist de Can Cabanyes a donat el seu suport, oferint el 50% del menú diari, durant tot el mes, per als 20 infants que gaudeixen d’aquesta prestació.

Mentre va durar la recerca de col·laboradors, l’Esplai Esquirol es va trobar amb la negativa de les gran superfícies que segons els seus criteris no els convé vincular-se amb “petites associacions dedicades a l’educació”. Afortunadament, les botigues Carns Clara i Fruteria y Verduleria Rosa a la plaça de Sant Joan, Congelats Alaska al carrer Angel Guimerà, Aliments Andrea al carrer Sant Joan de la Creu cantonada Coll i Pujol, l’Àrea de Guissona al carrer Coll i Pujol i al mateix carrer l’Estanc com a representant de l’Associació de Comerciants; comprenen la importància del projecte i van reaccionar solidariament en pro de la defensa dels interessos col·lectius del barri.

Badalona, 13 de Juliol de 2009

No hay comentarios:

Publicar un comentario